Afşin Haberler

En lezzetli Afşin Tavası Burada Yenir

Afşin Tavası hiç kuşkusuz şehrimizin en lezzetli yemeklerinden olduğu kadar, şehrimizle birlikte meşhur olmuş bir lezzettir.

Afşin Tavası maharetli ustalarımızın ellerinde lezzet bulurken, meşe odunuyla pişirilerek Afşin’e yolu düşen herkese ikram ediliyor. Yanında sıcacık Afşin’e özgü pidesi ve buz gibi ayran olursa değmeyin bu keyfe.

Tabi Afşin Tavasını yemek isteyenler için ise Afşinli esnaf ve sanatkarlarımız uygun yerler açmakta ve bu meşhur lezzeti herkesin tatması için gayret göstermektedir.


Afşin İşbilir Yöresel’de maharetli ustalarımız tarafından hazırlanan Afşin Tavası 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Afşin Ekmek Fabrikasında ustalarımızın meşe odunuyla pişirilerek yine Afşin İşbilir Yöresel ikinci katında ikram ediliyor.
Kış aylarında da Afşin Tavasıyla misafirlerini ağırlayacak olan Afşin İşbilir Yöresel, Sizler için ikinci katında otantik bir ortam hazırladı.

Girişimci ruhu, Yenilikçi bakış açısı ile Afşin’e katılar sağlayan İş adamı İhsan İşbilir ; Bu eşsiz lezzeti tatmanız için Hijyenik, ferah ortamdan sizleri ağırlıyor.


Sipariş ve Rezervasyon için

İlgili İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu